Litecoin Prijs Voorspelling: LTC/USD Bulls nemen de controle over als de prijs naar $50 niveau gaat.

18. September 2020

LTC Prijsvoorspelling – 17 september

De prijs van de Litecoin verandert momenteel in handen van $48,41 omdat de munt de zijwaartse beweging handhaaft.

LTC/USD-markt

Sleutel Niveaus:

Weerstandsniveaus: $55, $57, $59

Steunniveaus: $41, $39, $37

LTC/USD handelt in het groen volgens de daggrafiek. De munt wordt verhandeld boven het 9-daags voortschrijdend gemiddelde, waarbij de munt meer dan 3,23% heeft gewonnen. LTC/USD stieren braken uit op de plaats waar het gisteren werd gesloten, maar de koersactie moet het 21-daags voortschrijdend gemiddelde nog passeren omdat het aan de onderkant van de markt blijft binnen krappe condities.

Wat is de Next Direction voor Litecoin?

De koers van de Litecoin (LTC) zit sinds een paar dagen geleden gevangen in een ongelooflijk smalle handelsrange; de bullish rally is een aantal keren mislukt. De munt moet de hindernissen voor het weerstandsniveau van $50 nog uit de weg ruimen. In plaats daarvan proberen de beren zich terug te dringen naar het $42 support level.

Technisch gezien kan een pauze onder het $41 support level een nog diepere daling veroorzaken naar de $39 en $37 support levels. Kijkend naar de technische indicator RSI (14), kan LTC/USD de neiging vertonen om een opwaartse trend te volgen als de signaallijn naar het noorden gericht is en van plan is om boven het 45-niveau over te steken; anders kan de indicator stabiel blijven op het gemiddelde.

Echter, met de huidige beweging, als de stieren meer moeite kunnen doen, kunnen ze de munt boven het 21-daagse voortschrijdend gemiddelde duwen, waardoor de prijs de weerstandsniveaus op respectievelijk $55, $57 en $59 kan raken.

Tegenover Bitcoin handelt de Crypto Trader nog steeds rond de ondergrens van het kanaal, maar moet hij nog boven de voortschrijdende gemiddelden uitkomen. Voor een opwaartse beweging moet de marktprijs het weerstandsniveau van 4600 SAT raken, en het sluiten erboven kan de munt drukken om het weerstandsniveau van 4800 SAT en hoger te raken.

Echter, de handel onder de voortschrijdende gemiddelden zou de dieptepunten onder 4300 SAT kunnen verfrissen en een mogelijke bearish voortzetting kan waarschijnlijk de grote steun op 4000 SAT en lager bereiken, terwijl de RSI (14) boven 35 niveau wordt gezien, wat suggereert dat er meer bullish signalen voor de markt zijn.