CryptoWhale säger att XRP-efterfrågan är redo att explodera eftersom det är det enda Crypto-projektet som driver Crypto-regler

11. September 2020

Tydliga regler tillsammans med de befintliga fördelarna med att använda XRP för att skicka pengar från en punkt till en annan gör att projektet är i en bättre position för att ta kryptoindustrin nästa mil.

Genom en serie tweets uppgav den populära kryptoanalytikern CryptoWhale att Krusning och XRPL: s ursprungliga mynt XRP kommer att uppleva en kraftig efterfrågan på den globala marknaden. Främst för att det är det enda kryptoprojektet som driver på tydliga kryptoregler.

CryptoWhale Theory on XRP Future Prospects

Enligt hans teori har Ripple tyst arbetat med myndigheter för att säkerställa efterlevnad. Insinuerar att projektet vinner tjänst hos tillsynsmyndigheterna på grund av dess benägenhet att tydliga regler för att arbeta med systemet.

„Många kritiserar XRP för att vara“ för centraliserat „, även om denna transparens är vad regeringarna gillar,“ förklarade CryptoWhale.

Han fortsatte att framhäva att Bitcoin Era har lyckats hålla sig bland de bästa projekten sedan starten, vilket gav investerare förtroende och försäkran om blufffria investeringar.

Crypto-bedrägerier har skjutit i höjden under det senaste förflutna med projekt som kommer och sedan avvecklas med alla kunders kontanter. En av de senaste bedrägerierna är Defi-projektet Yfdex.Finance som försvann med $ 20 miljoner investerares medel bara två dagar efter lanseringen.

På grund av bristen på tydliga regler för att hindra utvecklarna från att delta i nästa exit-bedrägerier, tror CryptoWhale att XRP kommer att få investerarnas uppmärksamhet som det bästa projektet på marknaden.

Dessutom får tydliga regler tillsammans med de befintliga fördelarna med att använda XRP för att skicka pengar från en punkt till en annan inklusive snabb, billig och pålitlig överföring av pengar, att projektet är på en bättre utsiktspunkt för att ta kryptoindustrin genom nästa mil .

Han säger att han har varit inblandad i XRP sedan 2013 och tänker efter att den „nuvarande korrigeringen“ är över. Bitcoin och altcoins fortsätter med ett nytt starkare tjurrally

Som svar på en fråga – ”Jag är inte säker på om XRP bara är en. Vad sägs om $ QNT? $ XDC? De ser också ut som ISO20022 redo ”- av en av hans anhängare. CryptoWhale sa att de bara är två ERC-20 ICO-token skapade under 2018-hype-fasen och de erbjuder inget annat än en cool webbplats och falska löften.

Till sitt försvar sa han att han undviker alla liknande projekt som skapades då eftersom de liknar internetbubblan som inte tog lång tid innan de exploderade.

I skrivande stund handlade XRP cirka 0,24 dollar med ett börsvärde på cirka 10,86 miljarder dollar och en daglig volym på cirka 1,69 miljarder dollar enligt CoinGecko-mätvärden.

För att läsa fler nyheter från kryptoindustrin rekommenderar vi att du följer den här länken.