Bitcoin Outlook: Den mest betydelsefulla breakout jag har sett på länge

23. Januar 2021

Den senaste åtgärden visar att bitcoin är här för att stanna. Ta en titt.

Du känner mig som en långsiktig investerare i temat och aktier för hyperväxt.

Smartphone med Bitcoin-diagram på skärmen bland högar av Bitcoins

För mig är det det bästa sättet att bygga upp din rikedom och förverkliga dina ekonomiska drömmar. Därför pratar vi mycket om de massiva, spännande trenderna som förändrar vår värld och gör investerare rika.

Så här är en sak du kanske inte vet om mig …

Jag är en ivrig kartläsare.

Jag lärde mig vikten av diagram och hur man verkligen läser dem i mitt första jobb (som börsmäklare) av en mentor som har stannat kvar en livslång vän.

Detta var före smartphones, vilket innebär att jag lärde mig det gammaldags sättet – på happy hour efter jobbet.

På „bev naps“ – de små servetterna du får med din drink – skulle vi rita diagram, kartlägga strategier och allt som skulle ge oss ett försprång.

Jag har fortfarande några av dessa servetter. De innehåller några av de bästa investeringslektionerna jag någonsin har lärt mig.

Det inkluderar om breakouts, vilket är när en aktie eller annan tillgångsklass „bryter ut“ till högre priser på stor volym.

Breakouts är betydande på många nivåer, och de är ofta en förspel till mycket högre priser.

Jag vet att 2021 bara är två veckor gammal, men vi har redan bevittnat en betydande breakout som kan gå som en av de största i historien …

Om du har följt bitcoin alls vet du exakt vad jag pratar om

Jag är extremt hausse på bitcoin, blockchain och särskilt mindre kryptovalutor som kallas altcoins. (Vi har precis lagt till ett nytt köp igår kväll i Crypto Investor Network .) Det är den typ av hyperväxtinvesteringar jag älskar i transformationsteknologier som kommer att förändra vår värld och göra smarta investerare massor av pengar.

Men wow!

Världens största kryptovaluta har varit på en fantastisk körning med en ganska brant tillbakadragning som kastas in för gott mått. Det är bra, men kortfristiga investerare har gjort sitt bästa för att navigera i topp och botten.

Höjdpunkterna började i december, när bitcoin kom över $ 20 000 för första gången någonsin. Detta utlöste en social media-frenesi när långsiktiga bitcoin-troende glädde sig.

Och det slutade inte där. På mindre än en månad skulle bitcoin mer än fördubblas för att handla över 41.000 dollar.

Prata om en fest! Bitcoinare runt om i världen firade inte bara nyår utan också kryptos otroliga bedrift.

Och sedan drog mattan ut under dem. Typ.